Stimate colaborator ,

Va multumim ca ati ales sa utilizati in activitatea zilnica , portalul de managementul proiectelor on line : www.laprojectmanager.ro .

Cui se adreseaza
LAPROJECTMANAGER ?

Portalul de managementul proiectelor on line : www.laprojectmanager.ro are ca principali destinatari echipele de proiect din societati comerciale , institutii ,companii de consultanta si proiectare , firme de software , furnizori de formare profesionala , organizatii neguvernamentale , etc.

Care sunt avantajele utilizarii LAPROJECTMANAGER ?

In prezent , in managementul proiectelor , se utilizeaza ca mijloace principale de comunicare : telefonul mobil ; e-mail-ul si programele de mesagerie instantanee (chat) :Yahoo! Messenger , Skype , etc .

Telefonul mobil prezinta avantajul vitezei mari de transmitere a informatiei , dar prezinta dezavantajele legate de comunicarea numai intre doua persoane , distorsiunile datorita lipsei semnalului sau diferentelor culturale si disparitia informatiei in timp.

De asemenea , mai apar si costuri suplimentare de roaming , atunci cand gestionati proiecte din straintate.

Utilizarea telefonului mobil in managementul proiectelor transpune in practica expresia latina a lui Caio Titus : „verba volant , scripta manent „ („ vorbele se pierd in vant , scrisul ramane pe hartie „ ). Toate proiectele au la baza “dovezi de realizare” , prin forma scrisa.

In ceea ce priveste e-mail-ul ca metoda de comunicare in managementul proiectelor , acesta are avantajul scrisului -pastrarea
Daca va aflati la Bucuresti, la Iasi, la Timisoara, la Viena, la Paris sau la Londra accesați site-ul
www. laprojectmanager.ro de pe tableta dvs. , introduceti numele de utilizator și parola – si imediat aflati stadiul proiectului dvs. Dacă sunteti în concediu si aveti o urgentă , o rezolvati în timp util din orice colt al tarii sau al lumii.

Accesarea portalului se poate face și de pe telefonul dvs. mobil de tip smartphone : Apple iPhone , Samsung , Nokia , etc. De asemenea , cu ajutorul telefonului mobil , puteti contacta membrii echipei de proiect sau posta comentarii urgente la documentele proiectului.

In varianta utilizarii e-mail-ului ca metoda de comunicare , va puteti loga direct numai daca aveti adresa de e-mail pe o platforma web de tipul YahooMail , Gmail ,etc. Chiar dacă reușiti sa va logati , informatia care o gasiti este total dezorganizata.informatiei un timp indelungat , dar apar urmatoarele dezavantaje :

1.Informatia care ne intereseaza despre managementul unui proiect este foarte greu de gasit in multimea de mesaje primite sau expediate.

Exemplu de inbox a unei firme de consultanta in managementul proiectelor : din totalul de 25 mesaje afisate de Yahoo pe o pagina , aproape 10 sunt mesaje care ori nu sunt solicitate , ori nu au legatura cu proiectele implementate de firma de consultanta respectiva .Listarea documentelor care intereseaza dureaza cateva ore. Informatia este descentralizata si total dezorganizata.

In cadrul portalului de managementul proiectelor www.laprojectmanager.ro informatia despre un anumit proiect este centralizata intr-un singur loc, organizata si asumata de cel ce a postat-o.

2. Din eroare ( se uita sau nu exista interes ) un mesaj trimis de proiectant nu ajunge si la consultant ,sau invers.

Acest lucru poate cauza pagube de mii de euro si/sau intarzieri in finalizarea proiectului .

Dezavantaje asemanatoare ca cele descrise mai sus prezinta si programele de mesagerie instantanee (chat ).

Daca am reuni informatiile legate de un anumit proiect , de pe telefonul mobil , email si chat ar fi practic imposibil , deoarece sunt mijloace de comunicare diferite. Informatia este astfel descentralizata.

LAPROJECTMANAGER constituie alternativa inteligenta la varianta utilizarii telefonului mobil , email-ului si chat-ului , in managementul unui proiect.

Avand in vedere cele trei etape principale ale unui proiect : planificare , implementare
In varianta on-line a managementului de proiect fată de varianta clasica prin e-mail se elimină scurtcircuitele de comunicare , fiecare membru al echipei de proiect cunoscand în orice moment discutiile ce au avut loc între ceilalti membri. De asemenea , scapati de grija transmiterii de email-uri la toti membrii echipei de proiect .

Utilizand versiunile si istoria unui document se stie in orice moment stadiul documentului si cine este responsabil pentru acesta.

LAPROJECTMANAGER permite si atasarea de fisiere mari , ce pot fi copii în format pdf a unui proiect , fata de varianta utilizarii e-mail-ului care blocheaza transmiterea de fisiere peste 25 MB.

LAPROJECTMANAGER va pune la dispozitie mijloace moderne si diverse de comunicare : - sedinta de proiect on line /video conferinta : aproximativ 30 de persoane pot organiza simultan o videoconferintă pe Internet , chiar dacă se afla în localitati diferite din tara sau strainatate. Mentionam ca mijloacele clasice de comunicare în managementul proiectelor nu permit o cunoastere mai buna a echipei de proiect , asa cum permite videoconferinta;
- VoIP (în engleză “Voice over Internet Protocol “), numită si Telefonie IP sau Telefonie Internet ; - Email si Chat.

Aceste mijloace moderne si diverse de comunicare au urmatoarele avantaje : - viteza mare de transmitere a informatiei ; - capacitatea de sugestie si exprimare este ridicata , fiind accesibila si persoanelor care vor sa utilizeze scrisul de mana sau desenul pe o tabla alba; - cunoasterea ultimei variante a unui document prin ordonarea cronologica a acestuia si utilizarea versiunilor ; - capacitate de pastrare a informatiei un timp indelungat ;
si finalizare , LAPROJECTMANAGER se utilizeaza predominant in etapa de implementare , unde comunicarea si cooperarea sunt foarte importante.

Fata de alte softuri care se utilizeaza in etapa de planificare a unui proiect ( Microsoft Project , Primavera Enterprise Project Portfolio Management , etc ) , LAPROJECTMANAGER prezinta urmatoarele avantaje : functii extinse pentru comunicare ; usurinta in utilizare ; pret per utilizator foarte mic ; nu necesita cheltuieli suplimentare de instruire , intretinere si upgradare.

LAPROJECTMANAGER reprezinta o solutie moderna si eficienta in managementul proiectelor , fiind conceput ca o platforma centralizata si organizata de urmarire a unui proiect.

LAPROJECTMANAGER este disponibil 24 ore/zi , 7 zile/saptamana si 365 zile/an , datele dvs. fiind gazduite pe servere specializate. Siguranta datelor este data de utilizarea tehnologiilor de criptare . Periodic se efectueaza backup-uri de date – copierea datelor introduse de dvs. cu scopul de a fi restaurate , in eventualitatea in care informatiile originale se pierd.Restaurarea acestora se efectueaza in maxim 24 ore.

LAPROJECTMANAGER va ajuta efectiv în etapa de implementare a proiectelor dvs. , fiind conceput ca un serviciu , nu ca un produs software pe baza de licenta. Astfel , nu este nevoie sa asteptati primirea coletului cu CD-ul de instalare a softului si licenta de utilizare.

Deoarece functioneaza ca o platforma web de managementul proiectelor , va puteti loga de oriunde din tara si din lume , la orice ora , pentru a verifica starea proiectului dvs., pentru a adauga documente, pentru a raspunde la intrebari , pentru a rezolva problemele postate de membrii echipei sau pentru o sedinta de proiect on line.
-economii de timp și bani în managementul unui proiect. Nu este nevoie sa va deplasati la fiecare sedintă de proiect , acestea pot avea loc si on-line.

LAPROJECTMANAGER va ofera si un loc unic in care va apar toate datele de contact ale partilor implicate intr-un proiect. Astfel , veti avea un loc in care sa regasiti nu numai adresa de email a persoanei X , dar si telefonul mobil , adresa postala si chiar fotografii ale acestei persoane.

Deoarece functioneaza atat in limba engleza cat si in limba franceza , LAPROJECTMANAGER este un instrument util de lucru cu partenerii dvs. de proiect din strainatate.

Dvs. decideti, atunci cand avantajele utilizarii portalului inseamna: -cunoasterea in orice moment a stadiului fiecarui proiect al dvs.; -economisirea de bani si timp; -evitarea intocmirii de acte aditionale de prelungirea proiectului; -gestionarea cu succes a mai multor proiecte in acelasi timp; -evitarea disparitiei documentelor; -evitarea pierderilor financiare datorita comunicarii defectuoase in cadrul echipei de proiect

Pana a deveni utilizator al acestui portal , intrati chiar ACUM pe www.laprojectmanager.ro si obtineti o perioada de proba de 30 zile.

Daca aveti intrebari , trimiteti un email pe adresa la_projectmanager@yahoo.com si vom fi incantati sa va raspundem , in cel mai scurt timp posibil.

Cu aleasa consideratie , Catalin-Lucian LUNGU Manager www.laprojectmanager.ro
Preturi
Număr de membri
Numărul de luni


Subtotal (fără TVA) 219,00 RON
TVA 52,56 RON
Total 271,56 RON